#bugüngünlerdenmira

Çocuklu evlerde haftasonu başka bir koşturmaca oluyor… Hele kış aylarında ise eve girip çıkmak bile mesele.. en zoru kimse terleyecek kadar beklemeden herkesin giyinip çıkması. Sonra arabaya git alışveriş merkezi geri eve gel hani arada birşey yapmasan bile yorgunluk.

İşte böyle bir haftasonundan çıkmış, evde oturmuş gelecek haftanın önemli işleri için planlar yaparken birazda dinlenme derdindeydim. Derken iyice bir ağırlık ve uyku… nede olsa enerjik bir pazartesi bizi beklemekte.
Uykumda belki horlayarak yaptığım senfoninin en kritik anı..!


2014-01-13 04-16-40-00069Bir dürtülme…. özdemir özdemir diyen telaşlı bir ses
yataktan fırlamam ve anca hastanede uyanmış olmam diye başlayan bir macera…..
Neyseki ayakkabı renkleri aynı, altta pantalon var…
2014-01-13 05-03-58-00073Çocuk için hep derler ki isim önemlidir…. yahu arkadaş soyad daha önemli :) Soyadı Hiçdurmaz olan çocuk durur mu?? Buda durmamış yola koyulmuş.
E hal böyle olunca bizde yaptık hazırlığımızı… Telaş edilecek bir durum yok, ben gözlemci olarak katıldım…!
E tamamda fotoğraflar nasıl olacak, planladığımız gibi olsa güzel güzel fotoğraflarımız olacaktı. Burada sevgili arkadaşım Pelin’e çok teşekkür ederim, bir ebeden çevik yetişti doğuma sabahın dördünde.
Ve bu sayade hiç unutmayacağımız bu anı görsele dökebildik.

DSC_3447Kara kara saçları pempe pempe yanakları tombik tombik bacakları ile Mira katıldı ailemize…. Mira bir yıldız ismi, kendide tıpkı bir yıldız gibi, yıldızların geceleri parıldadığı gibi bir ışık kattı hayatımıza.
3 kişi yattık 4 kişi kalktık….
Artık daha çok ses var evimizde, Biraz daha fazla gürültü…
Eskisinden kolay dağılıyor ev, üstelik eskisinden çok hızlı… yapılacak işler çoğaldı.
Ütüler daha çok gecikiyor, ben daha fazla giriyorum mutfağa… bazen çok bölünüyoruz bazı bazı bölünemiyoruz.
Aynı anda ağlayan iki çocuğu susturabiliyoruz :) zaman zaman eskisinden fazla yoruluyoruz…
Kavgamız gürültümüzde çoğaldı… kıskançlık olabiliyor, herkes herkesi :)
Ama kahkahalarımız daha uzun… herkesin sarılcak bir eşi var… kimsenin kolları boş kalmıyor… bazı bazı topak gibi oluyoruz… Yani aslında anlayacağınız hani o bol gürültülü, gülmeli ağlamalı duyguları çok belli eden İtalyan aileleri gibiyiz… Tek farkı biz bunu 4 kişi yapabiliyoruz.
Ve tüm bunları bizimle yaşayan yaşamamızı sağlayan Kahve Çekirdeğimin 1. Yaşgünü bugün… gülen yüzün, bir yıldız gibi gözlerinde parlayan mutluluk hiç eksilmesin…. bugün günlerden mira
1017706_10152045546261915_940627714_n

Yorumlar

Popüler Yayınlar