Yeni Bir Masal Başlıyor...

Bir baktım da, Şubat’tan bu yana kalemimiz değmemiş bu sayfalara. Hani bir koşuşturma içerisinde yaşandı hayat, yazılacak çizilecek o kadar çok şeyde oldu fakat her geçen gün daha keyifli yaşananlar, birazda bundan buraları ihmal edişimiz.
Güzel ve keyifli bir anı yaşıyoruz, heh tamam bunu yazayım derken, yarın yazarım şu fotoğrafıda koyarım derken, bir yenisi ekleniyor :)
Artık sabah kalktığımda, Güyandın diyor, akşam eve geldiğimde Şentine Çütolata almamı istiyor, alıp gelmişsem teşekkür ediyor… Sevgi dolu, kimsenin kalbini kırmak istemiyor, kendi kalbi de dahil :) bu nedenle bazen çıkmazlara giriyor…. Sadece bizim anlayabildiğimiz şarkılar söylüyor… benim gibi dim bom bom taraftarı. Uzun cümleleri kurarken zorlanıyor, çoğu kez kelime dağarcığı yetmiyor… ama hiç birşeyi eksik bırakmayı da sevmiyor bu yüzden olululuuu alalala gelilili gibi uzayan bağlaçları var.
Herşeyi dili döndüğünce anlatsada olumsuzluk ekleri yok kendisinde :) mutlu olan pozitif olan kelimeleri kullanıyor, onlara olumsuzluk eki bile eklemiyor. Sabah bazı zamanlar benden önce uyanıyor… Baba işe gitme diyemiyor… işe ditti YOK diyor :)
dedim ya olumsuzluk getireceğine yok etmeyi tercih ediyor.
Tercih dedim ya kendi tercihleri var artık… alışveriş sepetinde onunda yeri var, lezzetini seçtikleri, rengini beğendikleri… parmak arası terliğini arıyor son günlerde burada çoğunlukla… favori rengi pembe… ama kıyafetlerini bize göre seçiyor zaman zaman!! en az 3 değişik kıyafete renge bakmadan seçmez, 5 kerede denemesi lazım. Beğenmediği zaman sağ elini havaya kaldırır dudaklarını iyice şişirir ve ı ıh dedimi tercih çoktan yapılmış demektir.
Ve işte böyle büyüyerek birbirimizi büyüterek yaşıyoruz.
fotoğrafVe bu şekilde her yaşanan güne, hatıraya bir yenisi derken yaşanacak yeni günleri umut ederken, ailemize de bir yeni üye ekleneceğinin haberini getirdi bize hayat. Yeni bir masal, masal içinde bir masal… kızımıza söyledik, kardeşin olacak dedik, bazı bazı benimde karnımda bebek var diyor :) genellikle çok yemek yediğinde yapıyor… o bişi değil de zaman zaman bana gelip göbekçiğime vurup “baba bebet var??” diye sorması zoruma gidiyor :) :)
Nasıl olacak hepimiz bekliyoruz, hem bir heyecan bir sürüde soru işareti var… Kız mı? olacak erkek mi? öncelikle sağlıklı ve eli ayağı düzgün, hayırlı bir çocuk olsun tek dileğimiz ama bu soru işaretini kaldırmıyor :) …. sonra ilk soru düşünüyoruz acaba kız kıskanır mı? yeni üyemizi. Hani o kıskanmaz kardeşini çok severse… sevecek tabi kardeşi ne güzel ama ben kıskanırım o zaman :) , ya bana ayırdığından çok ona zaman ayırırsa?? hani ben utanır söyleyemem de :) 40 yaşında adam iyice madara oluruz…. Eşimde için için düşünüyor, ya buda kız olur evde oluşan baba kız dayanışması iyice kendi alehine döner mi ?? Gerçi bu benim işime gelir :) :) …
fotoğraf (1)Zaman ne getirir negötürür bilinmez, eşimle çıktığım bu uzun yaşam yolunda, yanyana yürüyoruz öncelikle birbirimizin elinden tuttuk, aramıza iki minik el girdi beraber yürüdüğümüz bu yolda biz bize yürümeye başladık… Yorulduğumuz kırıldığımız, üzüldüğümüz zamanlarda birimizin eli kopar gibi olduysa bir diğer el daha sıkı tuttu… ellerin gücü yetmediğinde minik ellerdeki büyük yürekler güç verdi bize…. geçen zamanı bir aile gibi geçirdik!! Şimdi yürüdüğümüz bu yolda yine el ele bir aile gibi devam edeceğiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar